Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Sabina Jonsson ny hotellchef för KUST Hotell & Spa

Tar över rodret efter Cia Wiklund

I en spännande tid och med utveckling för Norrlands hotellscen har Skoogs utnämnt Sabina Jonsson till ny hotellchef för KUST Hotell & Spa, med tillträde den 1 augusti. Sabina, har en imponerande bakgrund inom eventhantering tillika inom hotellbranschen. Med det kommer en djupgående förståelse för regionens behov, vilket gör Sabina redo att lyfta KUST Hotell & Spa till nya höjder.

Sabina Jonsson, som är född och uppvuxen i Ammarnäs och Umeå, har en gedigen erfarenhet från event- och hotellbranschen från sina år som VD för Sabina Consulting AB, där hon specialiserat sig på att skapa minnesvärda evenemang. Hon har tidigare varit hotellchef för Stadshotellet i Skellefteå, var med i uppstarten av Wood Hotel och kommer senast från rollen som verksamhetsansvarig över House Be.

“Att få möjligheten att leda KUST Hotell & Spa är en ära. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med hela teamet för att förstärka hotellets position som en ledande destination i Norrland, och att fortsätta erbjuda våra gäster en oöverträffad hotellupplevelse”, säger Sabina Jonsson.

Hennes passion för gästfrihet och förmåga att skapa unika upplevelser kommer att vara en stor tillgång för KUST Hotell & Spa. Med Sabinas ledarskap, som präglas av en brinnande passion för människor och skapandet av personliga hotellupplevelser, är målet att inte bara fortsätta hotellets tradition av utmärkt service, utan även att införa nya, innovativa koncept som speglar Norrlands unika karaktär och kultur.

“KUST Hotell är en väldigt äkta produkt, här kände jag på en gång att vi vet vad vi är och att vi är djupt förankrade i den norrbottniska myllan. Det är ett otroligt fint och lokalt varumärke med en tydlig röd tråd och unika detaljer. Känner redan en trygghet och stolthet över att få vara med och representera den här produkten”, avslutar Sabina.

“Nu när vi funnits i 8 år känner vi oss redo att ta KUST till nya höjder, KUST 2.0 kan man säga. Med utgångspunkt i, vart vi vill framåt, tror vi att Sabina är helt rätt person med sin erfarenhet, både nationellt och internationellt. Jag tänker att när en dörr stängs öppnas alltid en ny, och med det nya möjligheter. Vi får möjlighet att hitta nya outforskade vägar och det är spännande för oss alla, att se vart det leder”, säger Christina Skoog, VD