Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Skoogs Bränsle kommer självklart medverka på den efterlängtade Load up north-mässan även i år, som äger rum den 24-26 augusti. Mässan är en av branschens främsta händelser, där tillverkare och entusiastiska besökare samlas för att utforska det senaste inom maskinteknik och produkter.

I Skoogs Bränsles monter kommer besökarna att få uppleva företagets senaste innovationer och dra nytta av expertteamets kunskap. Här kan de utforska och prova på produkter som representerar förstklassig kvalitet och effektivitet, vilket Skoogs Bränsle är känt för.

Vi ser fram emot att delta på Load up north-mässan och få möjligheten att träffa både gamla och nya partners inom branschen. Det är ett tillfälle för oss att presentera våra senaste framsteg och visa varför vi är ledande inom bränsleleveranser, säger Thomas Andersson, VD på Skoogs Bränsle.

För alla som är intresserade av att besöka Load up north-mässan erbjuder Skoogs Bränsle fribiljetter. Besökare kan enkelt skaffa sina biljetter genom att använda QR-koden nedan eller besöka denna länk. Missa inte chansen att vara en del av denna spännande händelse och upptäck framtidens bränslelösningar genom att besöka Skoogs Bränsles monter på Load up north-mässan.