Jubileumsår


Jubileumsår

År 1963 startade det som idag är Skoogs Handels Ab. En stor koncern med korta beslutsvägar och långa kundrelationer. Grundaren heter Tage Skoog. Koncernen drivs och ägs fortfarande av familjen, som innehåller både Tages barn och barnbarn.

I år fyller vi på Skoogs 60 år och det har vi tänkt fira!

Skoogs är en familjeägd koncern med rötterna i Piteå, Norrbotten. Vår verksamhet sträcker sig från bränslen och energi, via hotell, till kommersiella fastigheter och bostäder. Trots en väldigt hög årsomsättning är och förblir vi ett litet familjeföretag med korta beslutsvägar och långa kundrelationer. Under vårt jubileumsår vill vi fira tillsammans med både anställda, kunder och samarbetspartnerts. Det bästa sätt att hänga med på allt som händer är att besöka oss här eller på vår facebook.

Mer info om aktiviteter kommer!

MAT PÅ TAGE
I januari släpper vi vår jubileumsmeny på Restaurang Tage som du kan beställa och njuta av under hela året. Här hittar du godsaker som biff med dragonsmör och rotselleripuré.
Menyn kommer att finnas till beställning i slutet på januari och på bilden kan du se den i sin helhet.

DRYCK PÅ TAGE
I samarbete med This is how kommer vi under året att ta fram en brandad öl för jubileumet. Mer information om ölen kommer – men en sak vet vi, den kommer passa perfekt till vår jubileumsmeny!

TÄVLING FÖR ALLA
I januari tävlar vi ut ett superpris – en årsförbrukning av spolarvätska från Skoogs Bränsle. Under ett helt år kan vinnaren vid uppvisande av sin vinstcheck fylla på sin bil, när än det behövs, på någon av våra butiker. Butikerna hittar du i Piteå, Luleå, Kalix, Gällivare och Kiruna. Håll utkik på vår hemsida där tävlingsgeneralen Lisa Vinsa tävlar ut priset.

VARUMÄRKE
Vi har tagit fram en varumärkeslåt för Skoogs och jobbar frenetiskt på att skapa en lika episk musikvideo till – ni vet, den som väntar på nåt gott! Förutom musikvideon kan ni höra oss på radion eller kolla in våra filmer på Youtube.

 

HÄLSA FÖR PERSONALEN

Under februari månad så fokuserar vi på vår personal och har tematiserat månaden med hälsa. Vi ska tillsammans kolla på föreläsaren Aron Anderson professionell äventyrare och uppskattad inspiratör och föreläsare. Han har antagit utmaningar som de flesta inte ens skulle drömma om. Och genomfört äventyr som kräver en exceptionell styrka, både fysiskt och mentalt. Hans fantastiska bedrifter inspirerar andra att inse sina möjligheter – oavsett svårigheter.

De senaste 18 månaderna sen corona-pandemin slog till har varit en tuff period för oss alla. Det har varit alltifrån dödsfall till social distansering och hemmajobb. Ja minst sagt en väldigt annorlunda och utmanade tid har det varit.

I och med vaccinets inträde börjar vi så sakta återgå till det normala. Arenor fylls med publik och arbetsplatser böjar återigen fyllas med människor. Det har skett väldigt mycket förändringar på väldigt kort tid. Förändringar som vi inte kan påverka. Det vi kan påverka är däremot vår mentala inställning till förändringen och att göra det bästa av situationen.

Hur hittar vi tillbaka till inspiration, motivation och drivkraft i dessa tider? Just den frågan gör han sitt bästa för att besvara i sina föreläsningar.

TÄVLING FÖR PERSONALEN

Vad passar bättre än att tävla i en stegtävling under temat hälsa? Under februari tävlar vi i lag och försöker att ta oss Sverige runt med alla de steg vi går.

 

SKOOGS MINIMÄSSA I SMÅSTADEN

Minimässa i Småstaden. Alla olika bolag från Skoogs anordnar en minimässa i Småstaden där du som privatperson kan träffa oss, tävla och lära känna oss mer! Självklart bjuder vi på både glass och popcorn. De som deltar på mässan är: Skoogs Handels, Skoogs Fastigheter, Skoogs Bränsle, Skoogs Tank, Skoogs Energi, KUST Hotell & Spa och  Restaurang Tage.

Välkomna till Småstaden!

 

TÄVLING FÖR ALLA

Vi tävlar ut ett fint pris från KUST Hotell & Spa där ni alla kan delta. Håll utkik efter tävlingsgeneralen på Skoogs facebook.

SKIDSKOLA MED AMBASSADÖR

Då vi samarbetar med ett riktigt skidproffs är det klart att vi måste ha en skidskola tillsammans med henne – allas vår Lisa Vinsa. Vi utlovar foton och film på när (och om) vi håller oss på benen i nedförsbacke på ett par längdskidor.

 

BUTIKSEVENT MED BRÄNSLE

Butiksevenemang i alla våra butiker på Skoogs Bränsle.  Vi har butiker i Piteå, Luleå, Kalix, Gällivare och Kiruna. På plats bjuder vi på någon form av mat, tävlingar och visar upp produkter från både oss och samarbetspartners. Välkomna till våra butiker! Mer information om datum och plats kommer.

 

SOMMAREVENEMANG MED PERSONALEN
Vi planerar en dag tillsammans med vår fantastiska personal där vi får umgås och lära känna varandra bättre mellan bolagen. Mer information kommer skickas ut till personalen och på den här sidan utlovar vi en massa härliga bilder från, en förhoppningsvis, väldigt trevlig försommardag.

 

KALASDAGS!

I juli fyller KUST 7 år och Skoogs fyller 60 år – det blir ett 67-årskalas ni inte vill missa! Mer information om evenemanget kommer närmare – både här och på respektive facebook. Välkomna att fira med oss!

 

Mer information kommer längre fram!

 

 

 

Skoogs Handels använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogs.se/cookiepolicy