Vinst i Svenska Designpriset för KUST Hotell och Helikopter


Vinst i Svenska Designpriset för KUST Hotell och Helikopter

På Svenska Designpriset tilldelades Piteås designhotell KUST Hotell & Spa och Helikopter Brand Design ett silver i kategorin Grafisk identitet och ett brons i Grafisk Identitet, hantverk.
- Vi är oerhört glada och stolta, säger både Christina Skoog, vd och ägare på KUST Hotell & Spa och Mats Långström, vd på Helikopter Brand Design. Speciellt roligt är att vi vann folkets röst i den omröstning som gjordes som komplement till juryns röst.

Totalt 236 bidrag var nominerade i 28 olika kategorier, varav 27 var nominerade i kategorin Grafisk Identitet. Guldet i den kategorin delades ut till Zlatan Ibrahimovics klädkollektion.

– Vi har varit nominerade i Svenska Designpriset ett antal gånger tidigare, men det här var första gången som vi också tog ett pris, säger Mats. Vi ser det här som ett kvitto på vårt designfokus och den medskapande process vi har tillsammans med våra kunder.

Nomineringar och priser har duggat tätt under året för KUST Hotell & Spa.

– Det känns fantastiskt att något som vi levt med i flera år och lagt ner själ och hjärta i uppmärksammas både lokalt, regionalt, nationellt och internationellt, säger Christina Skoog. Och det är alltid lika roligt att stå där som vinnare med blommor och diplom!

Stora delar av den svenska design- och kreativa eliten var samlade under prisgalan på Rondo, Liseberg i Göteborg.

-Det kändes som om det var Piteås kväll, på scenen stod också Bo Kaspers orkester med stark koppling till Piteå och KUST, avslutar Roland Skoog, ägare.

Skoogs Handels använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogs.se/cookiepolicy