Bankomat etablerar Piteås första kontantcenter i Småstaden


Bankomat etablerar Piteås första kontantcenter i Småstaden

Bankomat kommer under våren att öppna ett nytt kontantcenter i Småstaden. I ett kontantcenter kan bankkunder ta ut och sätta in sedlar. -

Trots att vi lever i ett mer och mer digitalt samhälle finns det fortfarande stora behov för kontanthantering, både bland företag och privatpersoner. Vi är glada att Bankomat har valt att etablera här, kontantcentret skapar ett naturligt flöde av människor som kommer hela shoppingcentret till godo, säger Christina Skoog, VD Skoogs Fastigheter.

Säkerhet och tillgänglighet är viktiga faktorer och därför placeras kontantcenter främst i gallerior och andra trygga miljöer där många människor är i rörelse.

-Efterfrågan på att ta ut och sätta in kontanter är fortfarande stor bland svenskarna. I år planerar vi att öppna 30 nya kontantcenter där Småstaden i Piteå ingår. För oss är det viktigt att de som vill använda kontanter har den valmöjligheten, säger Jenny Danielsson, kommunikationsansvarig Bankomat.

Kontantcentret i Småstaden kommer att bestå av en uttags- och en insättningsautomat. Insättningsautomaten accepterar samtliga giltiga svenska sedlar och kan användas av kunder till Handelsbanken, Länsförsäkringar Bank, Nordea, SEB och Swedbank med Sparbankerna. Kontantcentret kommer att ligga på nedre plan i Småstaden.

Skoogs Handels använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogs.se/cookiepolicy