KICKS satsar på ny butik i Småstaden


Kosmetikkedjan KICKS investerar i ny butik och butikskoncept i Småstaden, Piteå. I samband med detta byter man också lokal från sin befintliga vid Storgatan, till ett nytt läge inne i shoppingcentret.

KICKS är Nordens ledande skönhetskedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Förutom utbud av skönhetsprodukter kommer det att finnas medarbetare och utbildade makeupartister som hjälper kunderna med allt från vardagsmakeup till bröllopsmakeup.

Byggnationerna av den nya butiken börjar under oktober, med inflyttning och invigning i november.

– Det känns roligt att Kicks väljer att fortsätta satsa i Småstaden. Som en del av projekt Träkronan har vi under de senaste åren gjort stora investeringar i Småstaden och vill vara aktiva i att utveckla Piteå både som handelsstad och besöksmål. Det pågår också förhandlingar om flera andra intressanta etableringar, säger Christina Skoog, VD Skoogs Fastigheter.

Skoogs Handels använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogs.se/cookiepolicy