O´learys öppnar i Småstaden


O´learys öppnar i Småstaden

Nu står det klart att eatertainment-konceptet O’Learys kommer tillbaka till Piteå redan i vår. Nya O’Learys slår upp portarna i Småstaden och bakom satsningen står krögaren Jenny Almqvist. O’Learys har funnits sedan 1988 och erbjuder en helhetsupplevelse inom eatertainment - dvs mat och dryck i kombination med sport, musik och sociala speloch aktiviteter. O’Learys verksamhet i Piteå ansvarar bolagets VD Jenny Almqvist för och de nya lokalerna kommer att förläggas i Småstaden, på nedre plan.

-Vi har förberett oss för satsningen under en längre tid och kan nu, i och med de borttagna restriktionerna, omgående starta upp förberedelser med byggnationer och projektering samt personalrekrytering för att kunna öppna i slutet av Q2, säger Jenny Almqvist.

-Restaurangens etablering ger oss fantastiska möjligheter att ta köpcentrat en ny nivå för att bli en komplett mötesplats med mat & dryck, aktiviteter, evenemang och bio under veckans alla dagar. Vi tror även att etableringen kan befästa Piteå som sport- & handelsstad samt att vi med gemensamma krafter markant kan bidra till att öka besöksnäringen i centrum, säger Christina Skoog, fastighetsägare.

O’Learys har idag fler än 110 restauranger i 13 länder och ägs av SocialEatertainment Group som planerar för dubbelt så många O’Learys runt om i världen under de närmsta åren.

-Vi är stolta och glada över att stärka O’Learys närvaro i Norrbotten med denhär etableringen. Vi vill med våra O’Learys ge folk en social och rolig kvälltillsammans där de kan njuta av sport och roliga sociala spel och aktivitetertillsammans, säger Kenneth Lorentzen, VD på Social Eatertainment Group.

För mer information, kontakta gärna:

Jenny Almqvist O’Learys Piteå
Telefonnummer: +46 70-619 50 55
Mailadress: jenny.almqvist@live.se

Lars Höglin, Pressansvarig Social Eatertainment Group
072-194 96 52
lars.hoglin@socialeatertainmentgroup.com

O’Learys är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg, Sverige och som drivs av Social Eatertainment Group. Idag har O’Learys fler än 110 enheter över hela världen. O’Learys erbjuder en fullständig eatertainment-upplevelse med en kombination av sport, sociala spel och aktiviteter och amerikanskinspirerad mat i välkomnande Boston-miljö. Social Eatertainment Group äger även Harrys och Sing Sing Karaoke och har totalt över 140 enheter över hela världen För mer information se www.olearyssportsbar.com eller www.socialeatertainmentgroup.com.

Skoogs Handels använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogs.se/cookiepolicy