Piteås största handelsträdgård fortsätter sin satsning med en ny butik i shoppingcentret Småstaden. Annicas Inredning & Blommor flyttar in i MG:s tidigare lokal, och kommer att erbjuda rustik inredning, inomhusväxter och snittblommor. Planer finns även på att sälja äppelmust från det nyöppnade musteriet, det första av sitt slag i Norrbotten.

– Det känns väldigt spännande, vi har länge velat öppna en butik med året runt-försäljning och har äntligen hittat rätt lokal. Det blir ett jättebra komplement till vår befintliga verksamhet ute på Degeränget, säger Annica Nyberg, ägare Annicas Handelsträdgård.

Etableringen är ett led i utvecklingen av shoppingcentret. Under de senaste åren har stora investeringar gjorts med ombyggnationer, uppdateringar, större kommersiella ytor och nya hyresgäster som H&M och Espresso House. I dag finns ett tjugotal butiker, kaféer, matställen och bio i två plan.

-Vi tycker det är fantastiskt roligt att en duktig Piteå-entreprenör väljer att etablera i Småstaden. En mix av lokala aktörer och större kedjor är viktig för att både utveckla stadskärnan och Piteå som handelsstad, säger Christina Skoog VD Skoogs Fastigheter.

Nu väntar bråda tider för Annica Nyberg och hennes team. Butikspersonal/florist har redan anställts och man är i full fart med att planera och inreda butiken innan den stundande julhandeln.

-Det är gasen i botten då vi ska öppna redan på Black Friday den 23 november, avlutar Annica.

Skoogs Handels använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogs.se/cookiepolicy