​Shoppingcentret Småstaden utökar med ännu en ny butik


Shoppingcentret Småstaden utökar med ännu en ny butik. Iman livs flyttar in på nedre plan och kommer att erbjuda livsmedel med inspiration från Mellanöstern. - Jag ser fram emot att komma igång och det känns väldigt spännande, säger ägaren Omar Alsayed.

Under de senaste åren har stora investeringar gjorts i Småstaden med bland annat ombyggnationer, större kommersiella ytor och nya hyresgäster som H&M och Espresso House. I dag finns ett tjugotal butiker, kaféer, matställen och bio i två plan.

-Det känns fantastiskt bra att Iman livs öppnar på nedre plan och bidrar till större variation och en bra mix på butikerna i Småstaden, säger Christina Skoog VD Skoogs Fastigheter.

För Omar Alsayed har det varit hektiskt den senast tiden då han har varit och träffat olika grossister runt om i landet. Han har tidigare jobbat som resurs på en skola i Öjebyn men satsar nu helhjärtat på butiken.

-Jag hoppas att piteborna kommer att uppskatta mina noga utvalda varor med inspiration från mellanöstern. Jag ser fram emot att öppna, säger Omar Alsayed.

Iman Livs förväntas öppna under v 51 enligt Omar Alsayed.

Skoogs Handels använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogs.se/cookiepolicy