Skoogs Bränsle på Load Up North


Skoogs Bränsle på Load Up North

Det börjar närma sig och snart är det äntligen dags för årets upplaga av Load Up North - mässan för människor och maskiner. Vi ses väl där?

Här kan tillverkare visa upp sina produkter och ge besökarna en möjlighet att provköra det som finns på marknaden. Det är också ett tillfälle för människorna som verkar inom branscherna att träffas och knyta nya kontakter.

Vi är en mötesplats för entreprenadbranschen i Norrland med fokus på entreprenadmaskiner, transport och rekrytering. Under namnet Meet Up ingår även en kunskapsdel med intressanta föreläsare och en möjlighet att skapa kontakter. Vi vänder oss till alla som verkar inom gruvnäringen ovan jord, väg och anläggning samt jord och skog. Load Up North är den enda mässan i sitt slag norr om Stockholm, säger Ann-Sofie Greander, projektsäljare på Nolia AB.

Skoogs Bränsle kommer naturligtvis att finnas på plats och du hittar oss i monter 124.
Kom förbi, ta en kaffe och surra med oss. Vi ser fram emot ditt besök!

Skoogs Handels använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogs.se/cookiepolicy