Lägenhetssläpp etapp 1 – Träkronan


Nu är vi äntligen redo – de första 15 lägenheterna i projekt Träkronan är snart redo för inflytt! Välkommen till informationskväll/lägenhetssläpp torsdag den 23 april kl. 19. Anmälan krävs.

På torsdag den 23 april kl. 19 släpper vi äntligen 15 genomtänkta och välplanerade tvåor, treor, fyror och en femma på Storgatan 57 i Piteå. Ledorden i utformningen av de nya bostäderna i projekt Träkronan är kvalitet, välplanerat och modernt.

INFORMATIONSKVÄLL & LÄGENHETSSLÄPP
Vi välkomnar dig till en informationskväll (anmälan krävs) där vi presenterar planlösningar, ritningar, materialstandard, hyresnivåer och svarar på frågor. Denna kväll blir startskottet för att kunna göra en intresseanmälan på någon/några utav dessa lägenheter. Planerad inflytt är 1 juli 2015. Blir du en av hyresgästerna får du en högklassig, nybyggd hyresbostad med ett fantastiskt läge.

  • NÄR: 23 april kl. 19
  • VAR: Skoogs City Hotell, Uddmansgatan 5
  • ANMÄLAN: fastighetskontor@skoogs.se

KAN DU INTE KOMMA?
All information om lägenhetssläpp etapp 1 (15 bostäder) som presenteras på denna informationskväll, finns även tillgängligt på vår hemsida och på vårt boendekontor fr.o.m. 24 april.

VÄNLIGEN NOTERA
Lägenhetssläppet är kl. 19.00 den 23/4, och innan dess kommer vi inte att kunna skicka någon information om dessa lägenheter, svara på frågor om dem eller ta emot intresseanmälningar på dessa bostäder ifall ni hör av er till oss i förväg.